- Advertisement -

TAG

rke

РКЕ: Од ноќеска зголемување на цените на горивата

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе за зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,34%, во...

РКЕ со нови измени на цените на горивата !

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе одлука со која малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 се намалува за 0,50...

РКЕ: Од ноќеска зголемување на цените на горивата

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе за зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,42%, во...

РКЕ донесе одлука за малопродажните цени на горивата – од полноќ цените се намалуваат

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе одлука за зголемување на малопродажните цени на дериватите во просек за 0,34%, зголемување...

РКЕ донесе одлука за малопродажните цени на горивата – од полноќ цените остануваат исти

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе одлука за зголемување на малопродажните цени на дериватите во просек за 0,28%, зголемување...

Нови цени на горивата од полноќ – РКЕ со одлука за зголемување на цените

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе одлука за зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 2,37%.Оттаму...

Нови цени на горивата од полноќ – РКЕ со одлука за намалување на цените

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе одлука за намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 2,93%.Оттаму...

Се намалуваат цените на горивата – ова се новите цени од полноќ

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе одлука за намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,73%.Малопродажните...

Од ноќеска мало зголемување на цените на горивата

На денешната седница Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија донесе одлука за зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,52%.Малопродажните...

Последни објави

Мостот Обединети Нации не е безбеден за пешаците и велосипедистите

Левица Карпош на својата Фејсбук страница објави фотографија од очајната состојба во која се наоѓа мостот Обединети Нации кој го поврзува Влае со останатиот...

За маалскиот живот во Карпош 2 (ВИДЕО)

Каков бил маалскиот живот во Карпош 2? За вратарот Рамиз од Драмски, прекарите како Пики, Чомбе, Кокош, Чавки, Трендо, Коџак, за турнирите во табла...

Амбулантата во Козле – срам за македонското здравство

Најдобрата слика за состојбата на македонското здравство може да ја најдете во скопската населба Козле. Амбулантата која е изградена пред повеќе децении се наоѓа...

Дарко Ристовски – кандидат за градоначалник на Левица за Општина Карпош

Како истакнат активист за заштита на зеленилото и Водно, фокусот ќе му биде поставен на спречување на бетонизацијата и зазеленување на секој слободен простор.„Со...

Изгласан спорниот ДУП во Општина Карпош – нови згради наместо паркови

На вчерашната 60. редовна седница на Советот на Општина Карпош со мнозинство гласови на мнозинството во советот беше усвоена предлог-одлуката за донесување на Детален...